چسب پارچه ای | خرید و لیست قیمت انواع چسب پارچه ای

خانه | فروشگاه | چسب پارچه ای

[کل: 5 میانگین: 4.2]

خرید انواع چسب پارچه ای

در این بخش شما می توانید انواع چسب پارچه ای را مشاهده و مقایسه کنید. این نوع چسب شهرت استحکام بالای خود را به دلیل استفاده از پارچه‌های صنعتی در لایه پشت چسب به دست آورده است. این امر استحکام کششی محصول را افزایش می‌دهد و سازگاری هندسی محصول را در هنگام استفاده افزایش می‌‍‌دهد. از مزایای رایج استفاده از پارچه و پارچه به عنوان حامل می‌توان به مقاومت در برابر حرارت، عایق بودن، مقاومت در برابر سایش و … اشاره کرد.

برای خرید چسب پارچه با شماره 09210762001 تماس حاصل نمایید

09210762001

محصولات پیشنهادی:

چسب برق
شینه فانتزی و مسی

چسب پارچه ای چیست و چه کاربردی دارد؟

در گذشته، چسب پارچه ای صرفا برای بستن مفاصل در مجاری سیستم‌های گرمایش و کولرگازی ساخته می‌شد. اما امروزه چسب پارچه‌ ای در انواع صنایع و برای بسیاری از کارها استفاده می‌شود. چسب‌ پارچه ای شهرت استحکام بالای خود را به دلیل استفاده از پارچه‌های صنعتی در لایه پشت چسب به دست آورده است. این امر استحکام کششی محصول را افزایش می‌دهد و سازگاری هندسی محصول را در هنگام استفاده افزایش می‌‍‌دهد. از مزایای رایج استفاده از پارچه و پارچه به عنوان حامل می‌توان به مقاومت در برابر حرارت، عایق بودن، مقاومت در برابر سایش و … اشاره کرد.

چسب پارچه ای چیست؟

همانند دیگر انواع نوار چسب‌ها، کاربرد چسب پارچه ای تا حد زیادی بر حسب سازگاری با بستر چسبنده، به ویژه قابلیت‌های چسب تعیین می‌شود. چسب‌های پارچه ای اغلب حساس به فشار هستند و برخی از چسب‌های پارچه ای ممکن است دارای چسب‌های دو طرفه باشند. چسب‌های پارچه ای به دلیل انعطاف‌پذیری بالا و چسبندگی قوی که در هنگام سخت شدن شرایط از خود نشان می‌دهند محافظت خوبی از تجهیزات و سیم‌ها را فراهم می‌کنند. استحکام کششی، حداکثر باری است که یک نوار چسب می‌تواند تحمل کند. برخی از نوار چسب‌های پارچه ای، بالاترین مقاومت موجود را از خود نشان می‌دهند.

مهمتر از همه، با وجود استحکام و قدرت چسبندگی، چسب پارچه ای پس از اتمام کار، تمیز و بدون مشکل از روی سطح پاک می‌شود. هیچ چیزی از باقیمانده چسب روی سطح باقی نمی‌ماند، بنابراین متخصصان بدنه فروشی و گاراژ می‌توانند مستقیماً از سنباده زدن به سراغ رنگ‌آمیزی بروند، بدون اینکه نیازی به تمیز کردن رسوبات سطح باشد. با این مقدمه، در ادامه این مقاله به معرفی انواع چسب پارچه ای و کاربرد آن‌ها، مزایای چسب پارچه ای و موارد دیگر می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

انواع چسب پارچه ای

انواع مختلفی از چسب‌های پارچه ای تولید و عرضه می‌شوند که ممکن است تا به حال چیزی درباره آنها نشنیده باشید. چسب‌های پارچه ای نوعی نوار چسبنده با ویژگی‌هایی مشابه نوارهای دیگر هستند اما همانطور که گفتیم یک مزیت عالی متفاوت دارند: این نوع چسب را می‌توان به راحتی و بدون  باقی ماندن هیچ گونه ردی از چسب یا آسیب وارد شدن به سطح جدا کرد. این چسب را می‌توان در اشکال و اندازه‌های مختلف متناسب با نیاز مشتری برش داد و علاوه بر همه این‌ها، قیمت آن نیز مقرون به صرفه است. در ادامه به معرفی انواع چسب پارچه ای و برخی از مزایای استفاده از آن می‌پردازیم.

چسب پارچه ای داکت

رایج ترین شکل چسب پارچه ‌ای چسب داکت است. چسب داکت از نظر کاربرد آنقدر خوب عمل کرده است که به عنوان یک درزگیر در وسایل گرمایشی و سرمایشی به کار می‌رود. نخ‌های نوار چسب داکت معمولاً از جنس پلی استر، نایلون، ابریشم مصنوعی یا فایبرگلاس هستند.

کاربرد چسب پارچه ای

چسب داکت با استفاده از الیاف بافتنی ساخته شده است و با به کار گیری نخ پلی اتیلن مهر و موم شده است. چسب داکت اغلب به رنگ خاکستری است، اما استفاده از طرح‌های دیگر آن نیز رایج است. چسب داکت قوی، همه کاره و ضد آب است، اما این نوع چسب در برابر گرمای متوسط ​​حساس است که این مسئله به احتمال زیاد به دلیل چسب لاستیکی آن است. چسب‌های داکت در درجه‌های مختلف صنعتی و مصرف‌کننده در دسترس قرار دارند و در بازار عرضه می‌شوند.

یکی از کاربردهای اصلی چسب پارچه ای در بازار خودرو، محافظت از لبه در طول فرآیندهای سایشی اعم از سنباده زدن دستی، سنباده‌زنی ماشینی یا سند بلاست است. همچنین از این نوع چسب به عنوان یک نوار چسب عمومی در بازارهای دریایی، تجهیزات هوافضا و تجهیزات فضای داخلی استفاده می‌شود.

چسب پارچه ای‌ برای مصارف پزشکی

چسب پارچه ‌ای پزشکی بادوام، انعطاف‌ پذیر و راحت بوده و یکی از متنوع‌ترین و پرکاربردترین انواع نوار چسب پزشکی است. این نوع چسب به بهترین شکل به پوست می‌چسبد (نه مستقیماً به پانسمان پارچه ای یا بانداژ)، پس از برداشتن، اثری ازچسب روی پوست باقی نمی‌گذارد، در هر جهتی پاره می‌شود و به این دلیل که  اجازه خروج بخار و تهویه را از سطح پوست می‌دهد برای استفاده طولانی‌مدت ایده‌آل است. از این نوار برای محکم کردن آتل‌ها و به عنوان چسب جراحی نیز استفاده می‌شود.

مصارف پزشکی چسب پارچه ای

نوار چسب پزشکی پارچه ای برای نگه داشتن باند و پانسمان، لوله و به طور کلی ابزارهای کمک‌های اولیه استفاده می‌شود. این نوار چسب به گونه‌ای طراحی شده است که ضد حساسیت، قابل استنشاق و شفاف است شفافیت آن باعث می‌شود که بتوان بر وضعیت زخم نظارت کرد. بسیاری از انواع نوار چسب‌های پزشکی شامل اکسید روی برای جلوگیری از رشد باکتری‌ها هستند. چسب اکریلیک، اگرچه ضدآب است، هیچ اثری از خود باقی نمی‌گذارد. چسب ورزشی نیز مشابه چسب پزشکی است که برای صدمات و مصارف ساده مرتبط با ورزش به کار می‌رود.

نوار چسب پارچه ای گافر

نوار چسب پارچه ‌ای گافر یک نوار حاوی یک لایه پشتی پارچه ای با چسبی از جنس لاستیک مصنوعی است. از آنجایی که هنگام درآوردن چسب از روی سطوح، اثر و ردی از چسب باقی نمی‌ماند از آن در هنگام کار با قطعات الکتریکی و سمعی و بصری بسیار زیاد استفاده می‌شود. معمولاً از نوار گافر برای بستن سیم‌ها استفاده می‌شود تا آنها را از دید تماشاگران تئاتر یا لنز دوربین یا روی زمین برای ایمنی پنهان کنند. در مواقعی که به یک راه‌حل فوری نیاز است از بستن تجهیزات یا اثاثیه صحنه نمایش گرفته تا تعمیر وسایل تولید شکسته از این نوع چسب استفاده می‌شود.

چسب پارچه ای گافر

تیم‌های تولید سمعی و بصری در مراکز همایش و هتل‌ها به طور گسترده از نوار چسب گافر برای نگه داشتن کابل‌های روی سکوها و پایه‌ها استفاده می‌کنند. عکاسان از این نوار برای برچسب زدن دوربین‌ها و لوازم جانبی دوربین و جلوگیری از سوسو زدن لنز در پس زمینه استفاده می‌کنند. با چسباندن نوار گافر بر روی منظره‌یاب دوربین، مشکل عبور نور را برطرف می‌کنید. گروه‌های صدا از نوار چسب گافر برای ایمن کردن موقعیت پایه‌های میکروفون استفاده می‌کنند.

چسب اصطکاکی

نوار چسب پارچه ‌ای منسجم که به آن نوار چسب اصطکاکی نیز می‌گویند یک نوع چسب پارچه ای است که معمولا به عنوان یک پوشش ثانویه برای تعمیر و نگهداری الکتریکی و نگه‌داشتن نقطه‌ای روی دسته سیم استفاده می‌شود. از این نوع چسب می‌توانید در بسیاری از محیط‌هایی که می‌خواهید اصطکاک یا چسبندگی را افزایش دهید استفاده کنید.

به عنوان مثال، بسیاری از افراد از این نوع نوار بر روی تیغه‌های چوب هاکی برای کنترل بهتر پوک استفاده می‌کنند. از دیگر کاربردهای این نوع چسب می‌توان به عایق الکتریکی آن، مهار سیم‌ها، استفاده از آن به عنوان روکش ثانویه وبهبود کنترل پوک روی تیغه‌های چوب هاکی، بهبود چسبندگی روی فرمان، بهبود چسبندگی چوب‌های بیسبال یا سافتبال، چسب زدن دسته شمشیر، بهبود چسبندگی روی تبرها، قمه‌ها، چکش‌ها و سایر ابزارها استفاده کرد.

چسب اصطکاکی یک عایق الکتریکی ایده‌آل است و از ابزار در برابر خوردگی و مایعات محافظت می‌کند. چسب اصطکاکی معمولاً فقط در رنگ مشکی موجود است و با دست قابل بریدن است.

چسب کامبریک

نوار چسب‌های کامبریک نوعی نوار چسب الکتریکی نخی با لاک عایق زرد است. آنها خواص عایق الکتریکی عالی دارند. این چسب‌های پارچه ای کامبریک در انواع غیرچسبنده تولید می‌شوند و در برابر سایش و سوراخ شدن مقاوم هستند. این نوع چسب‌ها برای عایق‌کاری میله‌های اتوبوس، سیم‌های موتور و اتصالات سرویس دراپ طراحی شده‌اند.

چسب گلاس و فایبرگلس

نوار چسب‌های گلاس و فایبرگلاس دارای چسب سیلیکونی مقاوم در برابر دما هستند. این نوع نوار چسب پارچه ای از استحکام بالا، مقاومت در برابر سایش و مقاومت در برابر آب و هوا برخوردار است. استفاده از آن برای پوشش اتصال و محافظ مناسب است. نوار چسب‌های فایبرگلاس اغلب برای پوشش اتصالات درای وال یا دیوار خشک استفاده می‌شوند. این نوع چسب اغلب دارای پوشش پلیمری یا تزریق لاستیک است.

چسب هسته‌ای

نوار چسب هسته‌ای از یک پارچه با روکش پلی اتیلن با چسب لاستیکی تشکیل شده است که هر دو در برابر دمای 200 درجه فارنهایت مقاومت می‌کنند. معمولاً از چسب هسته‌ای در عملیات‌های هسته‌ای و تعمیر کشتی استفاده می‌شود. دیگر اینکه این نوع چسب برای استفاده با آلیاژهای مبتنی بر نیکل و فولادهای زنگ نزن آستنیتی طراحی شده است.

موارد استفاده از چسب پارچه ای

در زیر، به خلاصه‌ای از موارد استفاده از چسب پارچه ای می‌پردازیم.

  • انواع چسب پارچه ای برای فناوری‌های استاندارد سیم‌کشی خودرو مانند چراغ اتومبیل، پخش‌کننده‌های سی دی، کیسه‌های هوا، شیشه‌های برقی تا وسایل لوکس و پیشرفته امروزی مانند صفحه‌های نمایش لمسی در کنسول، صندلی‌های الکتریکی گرم‌شونده و موتورهای الکتریکی مورد استفاده قرار می‌گیرند .
  • این چسب را می‌توان در فضاهای تنگ و باریک مانند ورودی‌های مجرا یا شکاف‌های کوچک بین کاشی‌های کف که در آن نوار چسب‌های معمولی جا نمی‌شوند، استفاده کرد.
  • چسب پارچه ای همچنین مقاومت بسیار خوبی در برابر اشعه ماوراء بنفش دارد که آن را به گزینه‌ای مناسب برای استفاده تجهیزات فضای باز و برای محکم کردن کابل‌ها و شیلنگ‌ها تبدیل می‌کند.
  • علاوه بر این‌، از چسب‌های پارچه ای می‌توان برای بانداژ و ایمن‌سازی تجهیزات پزشکی استفاده کرد.
  • این مدل چسب برای فرش کردن سطوح مناسب است تا از هرگونه آسیب سطحی یا شکایت مشتری جلوگیری شود.
  • این نوع چسب، اتصالات فلزی را محکم و از نشتی جلوگیری می‌کند.
  • چسب پارچه ای برای استفاده در موتورها، سوپاپ ها یا هر تجهیزات دیگری که باید در فضاهای تنگ مانند ورودی لوله‌ها محکم شوند عالی است.
  • این محصول را می‌توان در طیف وسیعی از زیرلایه‌ها از جمله چوب، دیوار خشک، فلزات و پلاستیک بدون آسیب رساندن به زیرلایه استفاده کرد.
  • این چسب در عرض، طول و ضخامت‌های مختلف برای رفع نیازهای شما موجود است، از چسب پارچه ای نازک برای سیم‌کشی و محکم کردن کابل‌ها گرفته تا نوارهای چسبنده سنگین برای استفاده در فضای باز استفاده می‌شود.

مزایای استفاده از چسب پارچه ای

  • چسب پارچه ای یک محصول قوی و همه کاره برای محکم کردن سیم‌ها و شیلنگ‌ها است.
  • مقاومت بسیار خوبی در برابر اشعه ماوراء بنفش دارد که آن را برای استفاده در فضای باز مناسب می‌‌‌کند
  • سطوحی را محکم می‌کند که نوارهای دیگر به آن وصل نمی‌شوند و همچنان به سطوح آسیب نمی‌رساند.
  • استفاده از آن راحت و سریع است. برای برداشتن آن به ابزار، چسب یا تجهیزات خاصی نیاز ندارید. علاوه بر این، بقایای چسب پس از جدا شدن، روی سطح باقی نمی‌ماند.

در مقایسه با چسب معمولی، مزایای زیادی دارد:

  1. در برابر کهنگی مقاوم بوده و ضد نشت و ضد خوردگی است.
  2. نیروی چسبندگی قوی دارد، جابجا نمی‌شود و ایستایی خوبی دارد.
  3. از استحکام کافی و چسبندگی قوی برخوردار است. علاوه بر این، ضد آب بوده و راحت پاره می‌شود.
  4. قابلیت ضد آب بودن آن بهتر از نوار چسب عمومی است و چسب پارچه ای نباید بر ویسکوزیته تأثیر بگذارد.

چسب‌های پارچه ای از چه چیزی ساخته شده‌اند؟

انواع نوار چسب پارچه ای از پنبه‌، پلی‌استر، استات، نایلون، ابریشم مصنوعی بافته شده یا غیر بافتنی با چسب اکریلیک، لاستیک یا سیلیکون تشکیل شده‌اند. در بیشتر مواقع، این پارچه‌ها با موادی مانند فویل، PTFE، پلی اتیلن، سیلیکون، لاستیک یا وینیل پوشانده می‌شوند که نوار چسب را انعطاف‌پذیر، بادوام، ضد آب، مقاوم در برابر آتش می‌سازد.

پارچه‌های بافتنی چسب پارچه ای با بافتن یا ریسیدن نخ تولید می‌شوند در حالی که پارچه های غیربافتنی از الیاف طبیعی یا مصنوعی که به صورت مکانیکی، حرارتی یا شیمیایی در هم تنیده شده‌اند ساخته می‌شوند. پارچه‌های غیربافتنی دارای خواص متنوعی مانند کشش بالا، انعطاف‌پذیری، قابلیت جذب، دفع مایعات، قابلیت شستشو، مقاوم در برابر شعله، مانع باکتریایی و استریل هستند. برخی از پارچه‌های غیربافتنی را می‌توان پس از استفاده بازیافت کرد و اغلب در مراقبت‌های بهداشتی، تولید پوشاک، ساخت اثاثیه منزل، حمل و نقل، کالاهای صنعتی و مصرفی به کار می‌روند.

برخی از تولیدکنندگان چسب پارچه ای ممکن است با استفاده از PTFE، پلی اتیلن، لاستیک، پلیمر مایع یا فویل فلزی، یک مانع نفوذ‌ناپذیر بر روی پارچه ایجاد کنند. این کار قابلیت‌های نوار چسب را تغییر می‌دهد.

چسب‌های پارچه ای استحکام کششی بالاتری نسبت به نوار چسب‌های معمولی دارند و همچنین ترکیب انعطاف‌پذیرتری دارند.

این نوارها از حامل‌های بافتنی و غیر بافتنی به عنوان جزء اصلی برای استحکام بیشتر خود استفاده می‌کنند. طیف گسترده ای از نوار چسب‌های پارچه ای برای پاسخگویی به نیازهای بازار صنایع پزشکی، صنایع تولیدی، صنایع ساختمانی، نساجی، HVAC، برق و لوله‌کشی تولید می‌شود.

نتیجه‌گیری

در این مقاله با انواع چسب‌های پارچه ای، مزایا، موارد استفاده و کاربردهای مختلفی و متنوع آن آشنا شدید. در نهایت، اگر به دنبال نوار چسبی هستید که در موقعیت‌های مختلف کار کند، چسب پارچه ‌ای برای شما مناسب است. این چسب را می‌توان روی کابل‌ها، شیلنگ‌ها، لوله‌ها استفاده کرد تا از آسیب رساندن به سیم‌ها یا سطحی که در برابر آن محکم شده است جلوگیری شود.

همانطور که مشاهده کردید انواع چسب‌های پارچه ای برای مصارف مختلف در صنایع و مصارف پزشکی، صنعت خودور، تولیدات سمعی- بصری، هسته‌ای، کشتیرانی و پزشکی وجود دارند که قابلیت‌های بالای این نوع محصول را نشان می‌دهند. حجم بالای تنوع این محصولا و قابلیت‌های گسترده این نوع چسب، انتخاب یک محصول مطابق با نیاز شما را راحت‌تر کرده است.

سوالات متداول

چسب پارچه ای چیست؟

امروزه چسب پارچه‌ ای در انواع صنایع و برای بسیاری از کارها استفاده می‌شود. چسب‌ پارچه ای شهرت استحکام بالای خود را به دلیل استفاده از پارچه‌های صنعتی در لایه پشت چسب به دست آورده است. این امر استحکام کششی محصول را افزایش می‌دهد و سازگاری هندسی محصول را در هنگام استفاده افزایش می‌‍‌دهد. از مزایای رایج استفاده از پارچه و پارچه به عنوان حامل می‌توان به مقاومت در برابر حرارت، عایق بودن، مقاومت در برابر سایش و … اشاره کرد.

کاربرد چسب پارچه ای چیست؟

از این نوع چسب در سیم کشی خودرو، مناسب برای استفاده تجهیزات فضای باز و برای محکم کردن کابل‌ها و شیلنگ‌ها، بانداژ و ایمن‌سازی تجهیزات پزشکی، جلوگیری از نشتی در اتصالات فلزی و در کل این محصول را می‌توان در طیف وسیعی از زیرلایه‌ها از جمله چوب، دیوار خشک، فلزات و پلاستیک بدون آسیب رساندن به زیرلایه استفاده کرد.

چسب پارچه ای در مقایسه با چسب معمولی چه مزایایی دارد؟

بسیار مقاوم تر، مقاوم دربرا اشعه فرابنفش، ضد آب بودن، چسبندگی قوی تر و ایستایی بیشتر

جنس چسب های پارچه ای از چیست؟

پنبه‌، پلی‌استر، استات، نایلون، ابریشم مصنوعی بافته شده یا غیر بافتنی با چسب اکریلیک، لاستیک یا سیلیکون